Konstkåren

Hur gör man om det inte går att betala?

Om du vill ändra dina personliga uppgifter kan du göra det genom att logga in på Medlemsportalen.
Om du ej har ett lösenord, tryck på ”Glömt lösenord”, så kommer du kunna få ett skickat till din mail.

Efter att du har betalat får både Konstkåren, GU och SGS automatiskt information om detta, det kan dock dröja några dagar innan betalningen registrerats i alla systemen.

Studenter utan ett svenskt personnummer får ett tillfälligt nummer som består av födelsedatumet (sex siffor) följt av ett nummer som börjar på P. Detta nummer kan användas för att registrera sig som medlem och du hittar det i ditt antagningsbesked. Det är också möjligt att registrera sig med ett så kallat ”tillfälligt samordningsnummer” som man får från staten och även det innehåller födelsedatumet följt av ett nummer som börjar på T. Se bara till att använda samma nummer när du registrerar dig på SGS, annars får du inte den extra kötiden.

Om du har registrerat dig med ett tillfälligt personnummer och sedan får ditt permanenta personnummer måste du kontakta oss så att vi kan lägga in det i systemet.

Om du inte kan betala genom din internetbank går det även bra att betala via Paypal genom att logga in (eller skapa ett konto) och söka på mejladressen info@konstkaren.gu.se. Vid betalning via Paypal tillkommer en serviceavgift på 8 kr.

Kontakta gärna oss om du har några frågor eller problem med att genomföra betalningen: lina.lundberg@konstkaren.gu.se